Mercedes Maybach S500

maybach Под наем

Mercedes Maybach S500

per-hour-rate
1 час
240лв.  
per-day-rate
3 часа
480лв.  
per-hour-rate
6 часа
600лв. +50% и само опция 6 часа. За периода 15-31 Май
Bluetooth audio
DVD плеър
TV
Кожен салон
Подгряване на седалките
Масажиращи седалки
Хладилник
Направи запитване
Запитване за резервацияОписание

За Mercedes Maybach S500

Емблемата на Maybach се завърна на автомобилния пазар, но не като самостоятелна марка, а като луксозна версия на новото поколение Mercedes S-Class.
Премиерата на лимузината се състоя на автомобилното изложение в Лос Анджелис.
Моделите, обозначени като „Mercedes-Maybach“ са два – S500 (с 4.7-литров V8 двигател с 455 к.с), и S600 (с 6-литров V12 двигател с мощност 530 к.с.). И двете модификации се отличават с леко подобрен външен вид и удължение до 5453 мм (с 200 мм по-голямо междуосие спрямо дългата версия на S-Class).
Допълнителното пространство в салона е изцяло оползотворено от задните места, които предлагат уникални удобства. Меки, подгрявани, охлаждани, масажиращи и изключително удобни кресла, ароматизатори с парфюми AGARWOOD и сребърни чаши за шампанско са само част от безкрайните екстри отвътре. Налична е система с високоговорители, чрез която пасажерите отзад могат съвсем лесно да комуникират със водача или седящият на предната седалка.
За момента и двете лимузини Mercedes-Maybach S-Class се предлагат със задвижване към задните колела, но от месец юли 2015 г., по-слабият S500 ще може да бъде поръчан и със система 4MATIC.

Защо Mercedes Maybach S500 под наем?

Mercedes-Maybach S500 е супер луксозен автомобил предлаган под наем от Rentaluxcar. Mercedes-Maybach S500 е създаден, за да впечатлява клиентите с елегантния си вид и много внимание към най-малките детайли. Mercedes-Maybach S500 е автомобил подходящ за наем за абитуриентски бал, сватба, кръщене, ергенско парти или бизнес пътуване. Mercedes-Maybach S500 заслужава възхищението на своите конкуренти, и ще накара хората около вас да ви завидят. Вземете този страхотен автомобил под наем, придружен с персонален шофьор и гориво.

 

NB!: Автомобилът се управлява от квалифициран шофьор на Rentaluxcar. Не се допуска шофиране от клиент.

Лимит на прехода:
1 час – 30км
3 часа – 50км
6 часа – 75км

При надвишаване на лимита, се начисляват допълнително +3лв/км

Предлагани услуги
  • Услуги от точка до точка
  • Специализиран сервиз с шофьор
  • Летищен трансфер
  • Нощен живот
  • Бал
  • Сватба