Нашият автомобилен парк

Предлагаме ви едно VIP изживяване с личен шофор и луксозен автомобил под наем
 

Land Rover Range rover AUTOBIOGRAPHY

Bluetooth audio
Купе
Кожен салон
Климатроник
 

Rolls-Royce Wraith Coupe

Bluetooth audio
Купе
Кожен салон
Климатроник
maybach Под наем 

Mercedes Maybach S500

Bluetooth audio
DVD плеър
TV
Кожен салон
mercedes-s500-5-Под наем 

Mercedes S500

Bluetooth audio
DVD плеър
TV
Кожен салон
Mercedes S350 под наем 

Mercedes S350

Bluetooth audio
Кожен салон
Подгряване на седалките
Климатроник
Porsche Cayenne под наем 

Porsche Cayenne turbo

Кожен салон
Подгряване на седалки
Климатроник
Лети джанти

Ние ви предлагаме автомобили под наем, в които не бихте искали да пропуснете да се повозите.

Един от тях е уникалният  Rolls-Royce Ghost, който ще ви впечатли с елегантни и плавни форми, всички възможни удобства и разбира се, квалифициран и дискретен личен шофьор под наем.

 

Друг автомобил, който няма как да подминете, е впечатляващият Mercedes-Maybach S-Class.

Това безспорно е брилянтната кола под наем за вашите специални поводи и събитията, които искате да запомните за цял живот.

Лимузината предлага подгряващи, охлаждащи и масажиращи седалки и достатъчно пространство, за да се насладите на пътуването, без да мислите за каквото и да е. Ароматизираното и луксозно купе на автомобила и сребърните чаши за шампанско допълват вашето луксозно преживяване и ви карат да се отпуснете максимално добре. Това е напълно възможно, при положение, че разполагате с персонален шофьор, с когото можете да комуникирате, благодарение на система от високоговорители.

 

За специални поводи, бал, сватба или трансфер, можете да наемете и невероятното Porsche Cayenne Turbo с персонален шофьор. Препоръчваме ви този спортен, бърз и удобен автомобил, защото пътуването с него със сигурност ще ви достави наслада и ще ви донесе пълен комфорт и сигурност.

Пътуване, което ще искате да повторите – това вероятно ще бъде вашето впечатление от друг автомобил от нашия автопарк, с който се гордеем. Това е спортната лимузина Audi S 8, съчетаваща така модерния в момента спортно-елегантен стил, който няма как да не ви хареса.

* Луксозни автомобили под наем в Нашият автомобилен парк *

Насладете се на пътуването с личен шофьор и луксозна кола!

Подарете си едно по-различно преживяване, дори и да нямате повод за това!

Превърнете ежедневието в празник с нашите автомобили.

 

Ние сме на ваше разположение и очакваме вашите заявки за пътувания от точка до точка, трансфери, специални поводи като балове, партита, сватби, излизане вечер и посещение на казино.

Улеснете вашите бизнес пътувания, като не се напрягате и ангажирате с шофиране – нашите шофьори ще ви заведат там, където пожелаете и ще бъдат на разположение за вас точно толкова време, колкото ви е нужно.

луксозни автомобили под наем