Porsche Cayenne turbo

Porsche Cayenne под наем

Porsche Cayenne turbo

per-hour-rate
1 час
150лв.  
per-day-rate
3 часа
290лв.  
per-hour-rate
6 часа
360лв. +50% и само опция 6 часа. За периода 15-31 Май
Кожен салон
Подгряване на седалки
Климатроник
Лети джанти
Направи запитване
Запитване за резервацияОписание

За Porsche Cayenne

Porsche Cayenne е средно голям луксозен кросоувър, произведен от германският производител Porsche от 2002 г. насам. Cayenne е първото V8 превозно средство, построено от Porsche от 1995 г., когато Porsche 928 е преустановено. Той е и първият спортен автомобил на Offshore Varient от серията Super и Junior на 50-те години и първият Porsche с четири врати. От 2008 г. насам всички двигатели са оборудвани с технология за директно впръскване.
Второто поколение Cayenne бе представено на автомобилното изложение в Женева през март 2010 след онлайн разкриване. Въпреки че Cayenne споделя платформата, каросерията и вратите си с подобните Volkswagen Touareg и Audi Q7, всички други аспекти на дизайна, настройката и производството на автомобилите се извършват от Porsche.

Защо Porsche Cayenne под наем?

Porsche Cayenne е супер луксозен автомобил предлаган под наем от Rentaluxcar. Porsche Cayenne е създаден, за да впечатлява клиентите с елегантния си вид и много внимание към най-малките детайли. Porsche Cayenne е автомобил подходящ за наем за абитуриентски бал, сватба, кръщене, ергенско парти или бизнес пътуване. Porsche Cayenne заслужава възхищението на своите конкуренти, и ще накара хората около вас да ви завидят. Вземете този страхотен автомобил под наем, придружен с персонален шофьор и гориво.

NB!: Автомобилът се управлява от квалифициран шофьор на Rentaluxcar. Не се допуска шофиране от клиент.

Лимит на прехода:
1 час – 30км
3 часа – 50км
6 часа – 75км

При надвишаване на лимита, се начисляват допълнително +3лв/км

Предлагани услуги
  • Услуги от точка до точка
  • Специализиран сервиз с шофьор
  • Летищен трансфер
  • Нощен живот
  • Бал
  • Сватба