Rolls-Royce Wraith Coupe

Rolls-Royce Wraith Coupe Под наем

Rolls-Royce Wraith Coupe

per-day-rate
3 часа
590лв.  
per-hour-rate
6 часа
790лв. +50% и само опция 6 часа. За периода 15-31 Май
Bluetooth audio
Купе
Кожен салон
Климатроник
Направи запитване
Запитване за резервацияОписание

За Rolls-Royce Wraith Coupe

На автомобилното изложение в Женева, британската марка Rolls-Royce представи своя най-мощен и бърз модел – двувратото купе Wraith (Призрак). Новият модел в гамата на компанията е изграден на базата на лимузината Ghost и разполага с V12 двигател с два турбокомпресора.

Макар, че ползва базата на Ghost, купето Wraith е по късо с 130мм. и по-ниско с 43мм. спрямо лимузината, като междуосието е намалено с 183мм., достигайки до 3112мм. Теглото на двувратия Rolls-Royce е цели 2360кг., което не му пречи да ускорява от 0 до 100км/ч. за едва 4.6 секунди. „Виновникът“ за страхотните спринтьорски умения на Wraith е 12-цилиндровият би-турбо агрегат с обем от 6.6 литра. Той развива мощност от 632кс., като максималният въртящ момент достига 800Нм.

Като ниво на лукс и оборудване, Rolls-Royce Wraith е на светлинни години от своите конкуренти (ако въобще има такива). Салонът предлага място за четирима, като седалките са облечени във фина кожа. В интериора на возилото срещаме още и детайли изработени от висококачествено дърво, редица метални елементи и разбира се таван със „звездно небе“, познат от Phantom Coupe.
Rolls-Royce Wraith е „сцена“ на множество иновации за британците, като новата 8-степенна автоматична трансмисия SAT (Satellite Aided Transmission), която използва данни от навигационната система и спрямо тях избира най-подходящата предавка! Очаква се скоро да видим революционната трансмисия и в по-скъпите модели на концерна-майка BMW.

От Rolls-Royce посочват Wraith като подчертано спортен модел и затова инженерите на марката са обърнали подобаващо внимание на пътното поведение на купето, използвайки спортно настроено окачване и динамична кормилна система.

Защо да наемете Rolls-Royce Wraith Coupe?

Rolls-Royce Wraith Coupe е супер луксозен автомобил предлаган под наем от Rentaluxcar. Rolls-Royce Wraith Coupe е създаден, за да впечатлява клиентите с елегантния си вид и много внимание към най-малките детайли. Rolls-Royce Wraith Coupe е автомобил подходящ за наем за абитуриентски бал, сватба, кръщене, ергенско парти или бизнес пътуване. Rolls-Royce Wraith Coupe заслужава възхищението на своите конкуренти, и ще накара хората около вас да ви завидят. Вземете този страхотен автомобил под наем, придружен с персонален шофьор и гориво.

 

NB!: Автомобилът се управлява от квалифициран шофьор на Rentaluxcar. Не се допуска шофиране от клиент.

Лимит на прехода:
3 часа – 50км
6 часа – 75км

При надвишаване на лимита, се начисляват допълнително +3лв/км

 

Предлагани услуги
  • Услуги от точка до точка
  • Специализиран сервиз с шофьор
  • Летищен трансфер
  • Нощен живот
  • Бал
  • Сватба
VIDEO TOUR