ЛУКСОЗЕН АВТОМОБИЛ С ШОФЬОР

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ?
Наем на луксозен автомобил

Луксозен автомобил с шофьор – какво трябва да знаете?

Наемането на висок клас луксозен автомобил с персонален шофьор е за всички онези хора, които искат да пътуват бързо и комфортно. Услугата цели да осигури спокойствието на клиентите, като им спестява време и излишни нерви.

За хората на бизнеса всяка минута е важна. Пътуването е прекрасна възможност, за да се съсредоточите върху задачите си между две срещи, да погледнете важни документи или да проведете важни разговори. Този забързан стил на живот и заетост налага да се търсят решения, които да улесняват стресовото ежедневие.

Наемането на луксозен автомобил с шофьор може да бъде за по-дълъг период от време или за специален повод – бизнес среща, тържествена вечеря, друго запомнящо се събитие. Също така все по-честа практика е да се наемат луксозните автомобили с шофьор за сватби, но не само за младоженците, а и за гости на тържеството. Това ще направи този вълнуващ ден още по-хубав и със сигурност ще ви даде сигурността и спокойствието, че сте в опитни ръце. Представете си иначе как ще уговаряте някой да шофира колата, ще чакате шофьора всеки път, ще се чудите дали всъщност и той не е пил по време на вашето празненство. Освен това той няма да познава добре колата, тъй като не я е карал. Струва ли си да се притеснявате за такова нещо?

Цените сред различните фирми варират, но бихте могли да договорите отстъпки за ползване на услугата за по-дълъг период или, ако сте лоялен клиент на фирмата. Когато получите оферта от съответната фирма, трябва да сте наясно какво включва тя. За коректното остойностяване на вашето запитване, трябва да имате предвид и заложения пробег с автомобила и броя на часовете, за които се предоставя. Трябва да обърнете внимание, че при надвишаването им, обикновено има допълнителни такси.

Практиката в повечето случаи е да се дава цена за автомобила и шофьора, в която обаче са включени и застраховките – гражданска отговорност, автокаско и застраховка. Горивото за колата се заплаща отделно. Допълнително се заплащат и разходите за паркинг, както и нощувката на шофьора, ако е предвидена такава при продължително пътуване.

След като сте договорили услугата, шофьорът ще ви чака на указано от вас място.

За да се възползвате от услугата, трябва предварително да заплатите стойността според договорените условия с избраната от вас фирма и депозит.

Трябва да знаете, че добрите фирми в бранша не само добре поддържат колите си, но и наемат на работа само професионални шофьори. Някои от тези водачи владеят и чужди езици и придружават важни гости, включително работят с посолства.

За съдействие от наша страна, не се колебайте да ни потърсите чрез контакт с нас